Şerit Komutlarını Atla

:

okulumuz

Giriş
     Mersin Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz, Bakanlar Kurulu'nun 08/04/2009 tarih ve 2009/14800 sayılı kararına istinaden 02/06/2009 tarihinde, Mersin ili Kocavilayet Mah. 29108 Sk. No:2 de açılmış olup,22/06/2009 tarihinden itibaren 500 öğrencisiyle eğitim ve öğretime devam etmektedir.

Bünyemizde; Personel Şube Müdürlüğü, Eğitim Şube Müdürlüğü, Öğrenci İşleri Şube Müdürlüğü, İdari ve Mali İşler Şube Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü ve Koruma Şube Müdürlüğü olmak üzere 6 Şube Müdürlüğü, ayrıca Makama bağlı olarak faaliyet gösteren 6 adet Büro Amirliği bulunmaktadır.
Müdürlüğümüz 270 dönümlük arazi üzerinde, toplam 8 ayrı binadan oluşmakta, toplam 116 personel görev yapmaktadır. İki adet açık hava atış poligonu hizmete açılmış olup, bu poligonlar Müdürlüğümüz personeli ve öğrencileri, Mersin Emniyet Müdürlüğü personeli ve özel güvenlik şirketlerinin atış eğitimleri için kullanılmaktadır.
  • UTSAS Sempozyumu
  • Suç Önleme Sempozyumu